Tietoa minusta

Olen terveydestä, luonnollisesta elämästä, joogasta ja terveellisestä ruokavalioista kiinnostunut nainen. Olen harjoittanut joogaa vuodesta 2007 asti, pääasiallisesti Astanga- ja Hathajoogaa. Päivätyöni on markkinoinnin parissa, jonka ohella olen valmistunut Seasonal Yoga RYT200 joogaopettajaksi, vuonna 2017.

Uskon, että monien sairauksien taustalla on vääristä ruokatottumuksista syntynyt kehon epätasapaino. Jokainen pystyy vaikuttamaan hyvin paljon omaan terveyteensä valitsemalla omalle keholleen sopivimmat ruoka-aineet. Yksi ”resepti” ei käy kaikille, vaan sitä tulisi soveltaa yksilön ominaisuuksien mukaan. Luontaishoitojen ja kehotasapainon lisäksi olen opiskellut mm. Ayurvedaa, jota käytän päivittäin tehdessäni valintoja omassa elämässäni, oli sitten kyse ruokavaliosta tai elintavoista yleensä.

Melkeimpä tärkeimpänä asiana terveyden hoidossa, näen mielen ja kehon yhteyden. Mielen epätasapaino, stressi, pelko ja muut negatiiviset tunteet saavat helposti kehon epätasapainoon. Yhteys toimii molempiin suntiin, epätasapainossa oleva keho, vaikuttaa helposti myös mieleen, joten on tärkeää hoitaa molempia yhtäaikaa. Meditaatio ja mindfulness-harjoitteet ovat tärkeässä roolissa, mutta myös liikunta, jooga ja kehotuntemus ovat hyviä keinoja hoitaa sekä mieltä että kehoa. Metsä on hyvin tärkeä hoitavana ympäristönä ja luonnossa olisi hyvä viettää aikaa päivittäin. Metsässä oleskelu laskee stressitasoa jo kymmenessä minuutissa.

Jos olet kiinnostunut jooga- tai ruokavalio-ohjauksesta, jossa huomioidaan keho kokonaisuutena, ota yhteyttä.

Keväästä 2018 kirjoittelen rakennusprojektistamme blogiin Kotipolku

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s